Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment Arbeidsmarkt Positie Quotiënt

Over APQ

Het APQ-programma is het meest ingezette instrument op het gebied van arbeidsmarktwaarde. Wat zijn mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Hoe lang duurt het als ik een andere baan zou moeten vinden? Wat kan ik doen om mijn positie te verbeteren? Hoe maak ik zelf slimme keuzes in mijn loopbaan? Dit zijn vragen waar het APQ antwoord op geeft.

Arbeidsmarkt en persoonlijke situatie en kansen

Op basis van grote actuele datasets combineert het informatie over de arbeidsmarkt met inzicht in de persoonlijke situatie en kansen. De uitkomsten ondersteunen mensen in het vergroten van hun duurzame inzetbaarheid. Ook geven ze concrete handvatten om zelfstandig aan de slag te gaan met hun loopbaan.

Kenmerken van deze test

  • Creëert bewustzijn
  • Stimuleert eigen verantwoordelijkheid
  • Geeft inzicht in arbeidsmarktwaarde 

Werkwijze

Het online programma is zo opgezet dat mensen het programma zonder hulp kunnen volgen. Duidelijke instructies zijn te vinden in het programma. Alle resultaten komen samen in het APQ-rapport. Deze geeft zicht op de huidige arbeidsmarktkansen en inzetbaarheid en de mogelijkheden om deze te verbeteren. Dit rapport is zowel beschikbaar in een pdf als een krachtige, online presentatie die kan worden gedeeld met anderen. Het programma bestaat uit twee onderdelen: 

1. Arbeidsmarktwaarde

Deze geeft inzicht in de mate waarin iemand nu en in de toekomst gemakkelijk passend werk zal kunnen vinden. 

2. De APQ-vragenlijst

Deze onderzoekt de persoonlijke situatie en de mogelijkheden om de arbeidsmarktpositie te verbeteren

APQ-Organisatierapport

Wil je als organisatie toewerken naar een beleidsplan met aanbevelingen en richtingen voor interventies? Dan kun je de organisatiescan inzetten. In dit organisatierapport worden individuele uitslagen van medewerkers van de APQ-vragenlijst vertaald naar uitslagen op organisatieniveau. In dit organisatierapport kun je inzoomen op doelgroepen (geslacht en leeftijd) en kun je de uitkomsten vergelijken met andere organisaties. Met deze referentiescores krijg je inzicht in waar jouw organisatie staat als je kijkt naar de verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc