Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment-capaciteiten

Over de Capaciteitentest

Is iemand verbaal sterk, heeft hij figuraal inzicht, of is het cijfermatig inzicht juist beter ontwikkeld? En op welk niveau komt iemand tot zijn recht? De Capaciteitentest geeft je inzicht in hoe iemand problemen analyseert en oplost, overzicht krijgt en verbanden legt, maar ook hoe hij tot een oordeel komt en beslissingen neemt. Met de Capaciteitentest geef je duidelijk inzicht in de talenten van iemand en dat is een belangrijk onderdeel van het persoonlijk verhaal.

Kenmerken van deze test

  • Beste voorspeller voor werksucces
  • 200.000 keer afgenomen
  • Hoogste beoordeling door COTAN 

Werkwijze

Voor de ontwikkeling van de Capaciteitentest is een aantal van de meest toonaangevende modellen op het gebied van intelligentie geïntegreerd. Er wordt zowel getest op aangeboren intelligentie als op onderdelen die meer gebaseerd zijn op kennisverwerving. Hierdoor ontstaat een compleet profiel. De Capaciteitentest geeft een helder inzicht in iemand zijn mogelijkheden. Het is daarom een zeer geschikt instrument voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Afhankelijk van het niveau bestaat de Capaciteitentest uit 4 tot 7 subtests.

Test op afstand

Voor toepassing op afstand en efficiënt testgebruik is er de thuistest met checktest.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc