Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment-drijfveren

Over Drijfveren

Drijfveren zijn behoeftes die aanzetten tot actie. Het helpt als mensen zelf weten wat hen motiveert in het werk. De Drijfveren-test is gebaseerd op de theorie van McClelland. Met Drijfveren koppel je wat belangrijk is voor mensen aan het werk en de werkomgeving die bij mensen past. 

Kenmerken van deze test

  • Goede COTAN-beoordeling.
  • Inzicht in passende werkcultuur.
  • Verdiept je talentprofiel.

Werkwijze

Het afnemen van de Drijfveren-test vraagt ongeveer 15 minuten. In het rapport staan vervolgens de sterkste en minst sterke drijfveren beschreven. Er zijn twee versies beschikbaar: genormeerd en ipsatief. Voor de genormeerde vragenlijst zijn de normen 'selectie en ontwikkel' beschikbaar. Op basis van de rapportage kun je een match maken met passend werk en in welke cultuur iemand het best tot zijn recht komt.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc