Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment management competence scan

Over de Management Competence Scan

De MCS pas je niet alleen toe bij management functies, maar bij alle functies waarbij management, probleem analytisch vermogen en plannen en organiseren van werkzaamheden van belang zijn.

Voor diverse functies

Denk hierbij aan functies als: beleidsmedewerkers, analisten, teamleiders, projectmanagers, onderwijs- en zorgdirecties en middle-management in alle branches. Dat maakt de Management Competence Scan (ontwikkeld door Quamas) een krachtig instrument voor selectie, ontwikkeling, employability en mobiliteit van belang om talent inzichtelijk te maken.

Kenmerken van deze test

  • Online management simulatie
  • Biedt ontwikkeltips
  • Direct inzicht in managementvaardigheden

Werkwijze

In de simulatie geef je mensen de rol van algemeen directeur die complexe markt- en organisatiebeslissingen moet nemen die ten goede komen aan de organisatie waar zij in functie zijn. De genomen beslissingen worden in een geautomatiseerd rekenprogramma direct na afname verwerkt. Je krijgt inzicht in de volgende management vaardigheden: Delegeren, Oordeelsvorming, Plannen en organiseren, Probleem analytisch vermogen, Prioriteiten stellen en Voortgangscontrole.

Ook een score voor algemene management effectiviteit

De rapportage bevat daarnaast ook een score voor algemene management effectiviteit. Met behulp van de ontwikkeltips en gerichte feedback op de vaardigheden kun je mensen goed en volledig ondersteunen bij het maken van een ontwikkelplan.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc