Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment-talenten

Talent, motivatie en werkplezier

Talent kan op allerlei vlakken liggen. Vaak denken mensen aan talent in sport, muziek, kunst of dans. Maar wij bekijken talent vanuit de context van werk. Onze definitie: een talent is een natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Talenten horen bij de persoon. Benutten mensen hun talent? Dan werken ze effectiever en wordt het werk leuker. Inzicht in talenten is de eerste stap naar meer motivatie en werkplezier!

Kenmerken van deze test

  • Ontwikkeld vanuit de Positieve Psychologie.
  • Basis voor inclusief talentmanagement.
  • Geeft zicht op het (verborgen) potentieel van mensen.

Wat levert het talentprofiel op?

  • Voor de persoon: trots, meer zelfvertrouwen, houvast bij het verbinden aan werk of baan, leven lang ontwikkelen.
  • Voor het team: optimale werkverdeling, betere samenwerking, mooiere resultaten, op elkaar bouwen, meer impact.
  • Voor organisaties: diversiteit, gunstige concurrentiepositie, onderdeel strategische personeelsplanning.

Achtergrond en werkwijze

Talenten is ontwikkeld met de Big Five theorie en verfijnd met het AB5C-model van Hofstee. Het is zeer positief beoordeeld door de onafhankelijke COTAN (Commissie Testaangelegenheden Nederland). Met de onderliggende vragenlijst Persoonlijkheid beschikken kandidaten of medewerkers in 20 minuten over een compleet talentprofiel. In het rapport vind je – naast de Big Five – onder andere een top 3 van talenten. Je krijgt uitleg over hoe je optimaal gebruikmaakt van de talenten.

Naast de talentvragenlijst ook een talentprogramma

Naast de talentvragenlijst bieden we ook een talentprogramma aan: Mijn Kracht. Hierin onderzoeken mensen hun talenten met opdrachten en vragenlijsten. Ze maken vervolgens een ontwikkelplan om hun talenten te versterken.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc