Verder groeien met
Assessments

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Assessment teamprofielen

Over Teamprofielen

Teams zijn de motor van elke organisatie. Daarom is het van groot belang hoe je teams samenstelt en welk team welke opdracht aanneemt. Met Teamprofiel krijg je in één oogopslag inzicht in de groepskenmerken. Zo kun je goed de link leggen tussen de waarden, talenten en kenmerken van de groep en de opdrachten en opgaven die er binnen de organisatie zijn. Ook is het van belang dat het team zelf deze inzichten kent, deelt en bespreekt. Zo geef je flexibel werken een boost!

Kenmerken van deze test

  • Teamfit
  • Zicht op talenten & ambities
  • Taakverdeling nieuwe stijl 

Werkwijze

Met Teamprofiel geef je op unieke wijze inzicht in de samenstelling van het team. Je zet de talenten, big five, kracht, werkzaamheden (Ik ben goed in…/ Ik word blij van…) en werk- en denkniveau op een rij. Met verschillende tabs en afzonderlijk te openen grafieken navigeer je door resultaten (van bijvoorbeeld de Big Five of Capaciteiten), groepsverschillen, talentpools en opvallende kenmerken. Daarnaast heb je inzicht in alle verhalen van de teamleden. Met al deze inzichten maak je krachtige teams, die passen bij elkaar en hun opdracht. Zo geef je binnen je organisatie mensen de kans geïnspireerd en effectief met elkaar samen te werken.

Bel voor vrijblijvend advies

Bel ons vrijblijvend voor advies voor het maken van de juiste keuze voor een assessment. En voor een leeroplossing die het beste aansluit op het ontwikkeladvies en de uitkomsten van het assessment. We maken graag een op maat ontwikkeltraject voor jou of je medewerker(s). Je bereikt ons op 088 - 40 80 900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je bent van harte welkom!

BEKIJK ONZE ASSESSMENTS

Drijfveren

Capaciteiten

Arbeidsmarkt Positie
Quotiënt (APQ)

Management
Competence Scan

Teamprofielen

Talenten

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Inloggen

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc