van strategie tot uitvoering

Als HRD-adviseur heb je een belangrijke strategische en bedrijfsmatige rol in je organisatie. Je levert een impactvolle bijdrage aan het initiëren en/of opbouwen van een lerende en presterende organisatie. Op dit moment is jouw functie waarschijnlijk dynamischer en uitdagender dan ooit.

De gevolgen van de huidige situatie zijn voor veel bedrijven groot en hebben veel impact. Is dit bij jouw organisatie ook het geval? Vragen de huidige omstandigheden om 'verstandig opportunisme' en het maken van duurzame plannen gericht op opleiden, leren en ontwikkelen? En zijn er HR-gerelateerde vraagstukken waarin je hulp of advies kunt gebruiken? We ondersteunen je er graag bij. We zijn graag je sparringpartner en betrokken bij de ontwikkeling van je medewerkers en organisatie. Voor veel facetten binnen jouw vakgebied kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan:

 • Visie op SHRD binnen jouw organisatie
 • Strategische opleidingsplannen
 • 'What if' scenario's opleiden en ontwikkelen
 • Balanceren met interne en externe factoren
 • Adviseren bij opleidingsvraagstukken
 • Onboarding
 • Personeels Planning
 • Interne Mobiliteit
 • Creëren van een academy
 • Ontwerpen van leerlijnen en interventies
 • Ziekteverzuim en gezondheid

Thuiswerken en onboardingsstrategie

 

Heb je nieuwe medewerkers aangenomen die gaan thuiswerken? Dan wil je graag dat zij een goede start maken. Een goede onboardingsstrategie zorgt hiervoor. Deze is speciaal gericht op werken vanuit huis. Je nieuwe collega's vinden hier belangrijke informatie over jullie bedrijfscultuur en werkomgeving. Inclusief een overzicht van diverse tools die zij kunnen inzetten.

Vraagt je actuele onboardingsstrategie om een aanpassing vanwege de huidige omstandigheden? Daarin ondersteunen en/of adviseren we je graag. We begeleiden je graag bij het maken van een nieuwe strategie die helemaal past bij jullie bedrijfscultuur en dienstverlening.

'boeien en binden'


Je wilt ook graag dat nieuwe medewerkers verbonden blíjven aan je organisatie en succesvol zijn. 'Delighten' van je medewerkers. Oftewel, zorgen voor betrokkenheid en bezieling.

We begeleiden je graag met het realiseren en uitvoeren van een aantrekkelijke employeejourney; een uitgewerkt programma met duidelijke stappen waarin je nieuwe medewerkers enthousiasmeert, inspireert én uitdaagt.

Interne mobiliteit


Hoe gaat het met de interne mobiliteit binnen je organisatie? Vindt elke medewerker een passende baan die is afgestemd op de wensen en mogelijkheden?

Met een effectief Personeels Ontwikkelings Programma realiseer je dit. Het hebben van een gestructureerd, meetbaar programma is draagt bij aan het succes van de ontwikkeling van jullie medewerkers. In overleg creëren we gezamenlijk een optimaal programma dat past bij jullie organisatie en medewerkers.