We horen graag wat je zoekt

Je hebt bij ons de keuze uit diverse maatwerk leeroplossingen voor jou, je medewerkers, managers en directie. Zet concrete en waardevolle stappen met specifieke doelgroepen binnen je organisatie. Hoe?
Met onze Talent Ontwikkel Programma's en programma's voor Persoonlijke Effectiviteit en Leiderschap. Of inspirerende en effectieve Management Development Programma's. Afgestemd op jullie managers, het primaire proces én met commitment van de directie. Met een aantrekkelijke Incompany training voor meerdere medewerkers met eenzelfde leervraag. Een uniek leertraject als de leervraag meer specifiek of wat complexer is. Of een individueel trainings- en/of coachingstraject voor een vraag die je hebt voor één medewerker.

Werk je aan de veranderbaarheid van je mensen dan vergroot je hiermee ook het aanpassingsvermogen van je organisatie. Zo blijf je van betekenis in deze continue veranderende markt. Hieraan dragen wij graag bij. Je vindt in ons een betrokken en deskundige sparringpartner. Voor advies én een succesvolle samenwerking met concrete resultaten.

Incompany en maatwerk Specialist


We zijn specialisten in het ontwerpen van Incompany trainingen en specifieke maatwerk leer- en ontwikkelingstrajecten. Op individuele basis en in groepsverband. Van starter tot senior.

We beschikken over een jarenlange ervaring in het succesvol realiseren hiervan. We luisteren, denken mee, ontwerpen en stemmen af. Tot we gezamenlijk een programma of traject hebben gecreëerd dat het beste voorziet in jullie leervraag. En aansluit bij jullie medewerkers, managers en stakeholders. Met als belangrijkste doel; het behalen van jullie gewenste resultaat.

ervaring in veel branches en vakgebieden


We begrijpen dat jullie bedrijf, afdelingen en teams uniek zijn. Met jullie eigen cultuur, kenmerkende processen, dynamiek en de taal die jullie spreken. Aspecten die we allemaal meenemen bij het realiseren van jullie training, coaching of leertraject.

We horen graag welke wensen je hebt. Bovendien zorgen we altijd voor een goede transfer en borging van de behaalde resultaten en inzichten. Alles voor een zo groot mogelijk rendement. Nog een groot voordeel? We hebben ervaring in heel veel branches en vakgebieden. Als blijkt dat we ervaring of kennis missen van de dienstverlening van jouw organisatie, dan zorgen we dat we in no time op de hoogte zijn.