effectief en succesvol

 Zoek je een training voor één van je medewerkers? Of een trainingstraject op maat voor je hele team? Zie je graag dat je medewerkers structureel worden getraind en opgeleid? Je vindt in ons een betrokken en deskundige sparringpartner. Voor advies én een succesvolle samenwerking met concrete resultaten. 

Wij kennen de effecten van goed getrainde professionals. In hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze zijn gelukkiger, vitaler en ervaren meer werkplezier. Hierdoor dragen zij positief bij aan het behalen van de organisatiedoelstellingen en het verhogen van de prestaties. 

Voor jou als leidinggevende bieden we diverse verdiepings- en ontwikkelmogelijkheden. Denk aan inspirerende Leiderschapstrajecten, Persoonlijke Effectiviteits Programma's of maatwerk Management Development programma's. Wij ondersteunen je graag bij het realiseren van je gewenste resultaten. Dit doen we door te zorgen voor de juiste talentontwikkeling van je collega's én die van jou.

 

Maatwerk programma's

Je hebt de keuze uit een gevarieerd aanbod: van workshops, inspiratiesessies, coaching, meerdaagse trainingsprogramma’s voor Incompanytrainingen tot intensieve leer- en ontwikkeltrajecten op maat.

Wij zijn specialisten in het ontwerpen van op maat gemaakte leeroplossingen. Is je hulpvraag specifieker? Dan werken we graag vanuit co-creatie. Je vraag onderzoeken we altijd vanuit meerdere invalshoeken. Samen kiezen we de beste leeroplossing voor je gewenste resultaat. Jullie eigen cultuur, kenmerkende processen, dynamiek en de taal die jullie spreken staan centraal. En, we werken met jullie eigen praktijkcasuïstiek. 

 

Intake & advies

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? We gaan graag met je in gesprek. Heb je nog niet voor ogen welke training je zoekt? Geen punt. We maken een grondige analyse van je vraagstuk tijdens een intake- en/of adviesgesprek. Dit leidt tot een duidelijke formulering van de leervraag en een overzicht met de best passende leeroplossing(-en). Je bent van harte welkom!

Bekijk hier ons aanbod