Over
De Leercompany

Training
Coaching
Assessment
HRD-Consultancy

Wie we zijn en onze 'why'

Wij zijn een team van betrokken en deskundige professionals. Wij geven om mensen. We helpen graag anderen zichzelf te helpen. We geloven in een positieve intentie. In zelfsturend vermogen èn in de kracht en magie van verbinding. Met jezelf en met je omgeving.

Een plek voor iedereen

Vanuit veiligheid, vertrouwen, verbinding, kwaliteit en meesterschap dragen wij graag bij aan een inclusieve samenleving en werkomgeving. Door ruimte te bieden voor ontwikkeling en verandering. Waar iedereen een plek heeft en van betekenis is. 

waarom met ons samenwerken?

Vanwege de resultaten die we boeken. Hoe? Door een integrale aanpak. Blended learning en een sterk complementair aanbod van disciplines die essentieel zijn voor verandering op de EQ-kant. En, maatwerk, onze expertise en mensgerichte benadering. We zijn in staat op hoog niveau gedrag te 'beoordelen, te verklaren en te beïnvloeden'. Ook in complexe situaties.

HIERIN ONDERSCHEIDEN WIJ ONS

We zijn gedegen en complementair opgeleid binnen de vakgebieden: psychologie, opleidingskunde, veranderkunde, bedrijfskunde en systemisch gedachtegoed. We zijn hierdoor in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau te werken en deze met elkaar te verbinden. Jullie medewerkers, teamleiders en managers leren en ontwikkelen vanuit een ijzersterk fundament vertaald vanuit deze expertise. Werken met dit fundament leidt tot bewezen succesvolle en duurzame gedragsverandering. Je kunt bij ons terecht voor ontwikkelvragen rondom:

 • Leiderschap en Management
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Samenwerking
 • Communicatie
 • Generatiemanagement
 • Mentale Vitaliteit (Psychologische Flexibiliteit)
 • HRD
 • Customer Care & Hospitality
 • Team- en organisatieontwikkeling
 • Begeleiden van transities

Uniek maatwerk

Jij en je organisatie zijn uniek. Om deze reden zijn al onze trainingen, ontwikkeltrajecten en andere leeroplossingen maatwerk. Ze sluiten volledig aan bij de eigen praktijksituatie, werkomgeving en cultuur van je organisatie. Leren doe je bij ons altijd in een veilige en uitnodigende setting. Persoonlijke leerdoelen verbinden we met de team- en organisatiedoelstellingen. Dit zorgt voor een optimaal resultaat. Volgens onze deelnemers en klanten leidt samenwerken met ons tot de afgesproken resultaten én meer in onze bewezen succesvolle:
 • Interactieve trainingen
 • Maatwerk leertrajecten
 • Talent Ontwikkelings Programma's
 • Leiderschapsprogramma's
 • Management & Development programma's
 • High Impact Workshops
 • Coaching
 • HRD-Consultancy

Investeren loont

 Werken vanuit vertrouwen. Verantwoordelijkheid geven en nemen. Ruimte om competenties te kunnen ontwikkelen. En verbinding met een persoonlijk onderliggend doel. Geïnspireerde, vaardige en zelfbewuste professionals zorgen voor wendbaarheid en flexibiliteit in je organisatie. Nu belangrijker dan ooit. Ben je op zoek naar de juiste investering voor jezelf of voor je organisatie? We helpen je er graag bij!

aandacht en maatwerk

Ons concept

Aandacht en maatwerk. In de breedste zin van het woord. Van starter tot senior. Van een individueel traject, een groepstraining tot een begeleidingsvraag voor je hele organisatie.

Je krijgt de beste leeroplossing om te bereiken wat voor jou belangrijk is. Inspirerende, succesvolle leer- en ontwikkeltrajecten. Gezamenlijk ontworpen en samengesteld rondom jouw vraagstuk, leerwensen en gewenste eindresultaat. Van een intensieve workshop, een ééndaagse training, een kort en krachtig coachtraject, een leergang tot een meerjarig verandertraject. Jouw wens of dat wat er in je organisatie nodig is is ons vertrekpunt.

duurzame verandering

resultaat

Na honderden organisaties en meer dan 15.000 professionals verder, durven we te zeggen dat we zorgen voor écht resultaat. Positieve en duurzame gedragsverandering.

Evaluaties en metingen laten zien dat onze deelnemers en klanten aantoonbaar geïnspireerd én meer dan tevreden hun gewenste resultaten hebben bereikt. Jarenlange ervaring, voortdurende (zelf-)ontwikkeling, evidence based werken en elkaar scherp houden. Zichtbare resultaten boeken en beweging creëren. Samenwerken met ons betekent dat je kwaliteit in huis haalt; je merkt het als we geweest zijn.

persoonlijk en doelgericht

Onze aanpak

Persoonlijk, uitnodigend, onderzoekend en doelgericht. We kijken naar: wat is er al? En waarderen wat goed gaat. We zoeken naar: wat wil je eraan toevoegen?

En we geloven in bijleren in plaats van afleren. We versterken kwaliteiten en werken inzichtgevend. We zien onbenut potentieel, dynamieken en patronen. En we maken de effecten hiervan zichtbaar. We zorgen voor beweging. En, we werken met hoofd, hart, ziel en handen. Met waardering, hulp, humor, een luisterend oor. En ook confronterend en uitdagend. Maar altijd ondersteunend, respectvol en dienend aan het doel.

anders dan anderen

Onderscheidend

Onze coachees, trainees en klanten ervaren ons als onderscheidend en ‘anders dan anderen’. Ze waarderen onze eerlijke en positieve benadering.

Net als onze kwaliteit, deskundigheid en service. Onze onvoorwaardelijke aandacht en ons vermogen om te zien waar het écht om gaat. Deze waardering stimuleert ons om voortdurend het beste uit onszelf te halen. We zijn allen (Post)HBO/WO opgeleid op het gebied van onder meer de Positieve Psychologie, Contextuele Psychologie en Cognitieve Psychologie, Bedrijfskunde, Opleidingskunde, Verandermanagement, Systemisch werken, communicatie en andere stromingen.

Contact

De Leercompany
Maandagstraat 36
1335 LE ALMERE
T. 088 - 40 80 900

BTW: NL001817824B65
KVK: 32164962

Kwaliteit en keurmerk

Ethisch denken en handelen en het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten zijn onze pijlers in samenwerking met jou en je medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je weet en merkt dat zowel jullie wensen maar ook jullie zorgen bij ons in goede handen zijn.

nobcoemcc